evaluare de risc la securitate fizica

Dacă nu v-ați evaluat riscurile de securitate fizică în ultimii cinci ani,

 • Sunteți sigur că planul dvs. de securitate acordă prioritate riscurilor care reprezintă cea mai mare amenințare?
 • Puteți afirma cu certitudine că organizația dvs. utilizează cele mai bune practici de securitate pentru a vă controla și gestiona vulnerabilitățile?
 • Veți putea rezista controlului unei anchete a poliției sau vă puteți apăra în mod corespunzător împotriva unei acuzații?

Expert Risc are cunoștințele și experiența pentru a vă ghida în etapele esențiale pentru evaluarea riscului de securitate. Permiteți-ne să vă ajutăm să eliminați infracțiunile înainte ca aceasta să se întâmple cu un proiect simplu de evaluare a riscurilor de securitate fizică.

Avantajele unei evaluări a riscului de securitate fizică

Prin angajarea unui evaluator de risc autorizat de IGP de la firma Expert Risc beneficiezi de o grămadă de avantaje pentru compania la care lucrezi.

 1. Prevenirea incidentelor și a activității infracționale.
 2. Respectarea legislatiei in vigoare (….)
 3. Aflați unde puteți fi „vizitat” de infractori
 4. Identificați strategii holistice de atenuare pentru a reduce riscul de securitate pentru oameni, active și informații.
 5. Implementați etapele recomandărilor în ritmul dvs. mai degrabă decât să răspundeți rapid sau să reacționați excesiv după un incident de securitate.
 6. Asigurați finanțare pentru îmbunătățirea securității, făcând un plan de afaceri convingător. (Conducerea va reacționa uneori mai rapid la recomandările terților sau la cele care sunt bine susținute cu analiza criminalității și a altor date).
 7. Identificați toate părțile interesate ce necesită protecție, de ce și de la cine.
 8. Implementați multe îmbunătățiri fără o investiție majoră de capital. De obicei, 80% din recomandările de evaluare a riscurilor de securitate pot fi puse în aplicare fără a cheltui capital.
 9. Identificați scenariile de urgență și calibrați planurile de răspuns la situații de urgență și de continuitate a activității în consecință.
 10. Previi amenzile Poliției Române.

Luați măsuri acum pentru a vă pune organizația într-o poziție mai bună și pentru a atenua atât atacurile cunoscute, cât și atacurile potențiale.

Prezentare generală a evaluării la riscurile de securitate

Evaluarea riscului dvs. va fi planificată în două etape:

1) Planificare înainte de implementarea pe teren – succesul Expert Risc este atribuit planificării și executării noastre meticuloase a evaluărilor riscurilor de securitate ale clienților.

 • Completați un formular de contact pentru a ne trimite datele relevante pentru proiectul dvs.
 • Colectarea datelor despre infracțiuni de la forțele de ordine locale și alte surse relevante.
 • Elaborarea unui profil de amenințare a facilității, incluzând un inventar de scenarii de securitate credibile (de exemplu, violență la locul de muncă, furt, vandalism).

2) Munca pe teren și vizita la obiectiv – se va executa următoarea etapă în timpul tuturor lucrărilor de teren pentru a permite clientului să îndeplinească obiectivele proiectului și, cel mai important, să acorde prioritate investițiilor viitoare în securitate tehnică și procedurală în zonele în care este cel mai necesar.

 • Validarea profilului amenințării facilității
 • Intervievare managerii și alte părți interesate
 • Turul facilității și a terenurilor
 • Deliberare pentru analiza și clasificarea riscurilor
 • Expunerea unei prezentări preliminare cu privire la primele constatări și recomandările propuse.

Cum efectuează firma Expert Risc analiza de risc la securitate fizică

În cadrul firmei noastre riscul este analizat și punctat luând în considerare trei elemente pe standarde globale de evaluare a riscurilor:

 1. Probabilitatea incidenței. Cât de probabil este să se întâmple un incident?
 2. Consecințe dacă ar avea loc un incident. Cât de rău va fi dacă apare incidentul?
 3. Pregătirea pentru a preveni producerea unui incident. Cât de bine este poziționată organizația pentru a preveni incidentul?

În determinarea nivelului de pregătire pentru prevenire și răspuns, Expert Risc va evalua zeci de elemente individuale ale programului dvs. de securitate în timpul inspecțiilor de la locație, interviurilor și revizuirii documentației.

Scenariile de securitate pentru fiecare imobil sau departament vor fi notate pe o scară de la 1 la 15 și se va efectua o clasificare a riscurilor într-o matrice. Utilizarea acestei metodologii transparente vă va permite să luați decizii cost / beneficiu.

După ce riscul inițial este identificat, pentru acele scenarii cu cele mai mari punctaje se lucrează la identificarea opțiunilor pentru reducerea riscului în mod ideal la un nivel moderat de risc. Cheia se găsește în cunoștințele extinse despre cele mai bune practici de gestionare a riscurilor de securitate care pot fi aplicate punctual în zonele cu cel mai mare risc existent.