Din punct de vedere sportiv, Campionatul European de fotbal Euro 2020, ce va avea loc în perioada 12 iunie-12 iulie 2020, se numără printre cele mai de seamă competiții ale anului.

Iar pentru iubitorii fotbalului, regele sporturilor, Euro 2020 este, cu siguranță, cel mai important, cel mai așteptat, cel mai dorit eveniment.

La această ediție a Euro 2020 echipe naționale de fotbal prestigioase au obținut deja calificarea.  Cea mai atractivă grupă va fi, fără doar și poate, cea în care se vor înfrunta campioana mondială en-titre, Franța, cea mai recentă campioană a Europei, Portugalia, condusă de Cristiano Ronaldo, și multipla campioană mondială, Germania. Vom avea parte de meciuri cu adevărat magnifice în această grupă.

La împlinirea a 60 de ani de la prima ediție a Campionatului European de Fotbal, UEFA organizează, cu fast, un turneu final absolut special.

Partidele nu se vor mai desfășura într-o singură țară, așa cum se întâmpla de obicei, ci în 12 orașe din 12 țări diferite din întreaga Europă. De bucuria vizionării în direct a meciurilor de fotbal de la Euro 2020 se vor bucura și suporterii români, pentru că orașul București va găzdui trei meciuri ale competiției, pe Arena Națională.

Foarte interesant este faptul că echipa națională de fotbal a României ar putea juca două meciuri din grupele Euro 2020, împotriva Austriei și Ucrainei, chiar pe Arena Națională. Dar pentru a se întâmpla acest lucru, este necesar ca România să obțină calificarea la Euro 2020.

Echipa națională a României nu a reușit să obțină calificarea direct la Euro 2020, dar, din fericire, mai există o șansă, cea a barajului.

Sub conducerea tehnică a noului antrenor, Mirel Rădoi, echipa României va juca primul meci de baraj împotriva Islandei, în deplasare, în data de 26 martie.

Doar în eventualitatea obținerii victoriei în acest meci, România va juca partida decisive pentru obținerea calificării la Euro 2020, contra învingătoarei disputei dintre Ungaria și Bulgaria.

Cu sau fără România, Euro 2020 va fi un eveniment fotbalistic extrem de atractiv, ce va suscita la maximum interesul milioanelor de fani ai fotbalului din Europa și din întreaga lume.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.