Pentru duminică, 29 noiembrie, in ziua in care Antena 1 aniverseaza 22 de ani de existenta, emisiunea „Acces direct” a pregatit doua două ediţii speciale prezentate de Simona Gherghe şi Dan Negru.

Pe parcursul a aproape patru ore de emisie desfășurată în direct, între orele 14.00 – 16.00, respectiv între orele 17.30 – 19.00, telespectatorii Antenei 1 vor afla poveştile incredibile ale unor oameni care au inspirat, au emoţionat şi care i-au facut pe toti sa creada că în fiecare zi se poate naşte un erou.

Unul dintre acesti oameni speciali este tânărul adoptat în Franţa din România, care a renunţat la confortul Occidentului şi la cariera în armata franceză pentru a fi din nou român, aici, în ţara în care s-a născut. Ce l-a adus înapoi acasă şi ce plănuieşte să facă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea duminica, la „Acces direct”.

In aceeasi editie, telespectatorii o vor revedea pe bătrâna de 91 de ani care îşi creşte singură strănepoata si care a cutremurat o ţară întreagă cu vocea si povestea ei. Ce se întâmplă acum cu cele două suflete salvate de oamenii inimoşi, telespectatorii vor afla in editiile speciale din 29 noiembrie. De asemenea, in emisiunea moderata de Simona Gherghe si Dan Negru vor veni duminica două cupluri de tineri care şi-au văzut visul cu ochii atunci când Nea Mărin şi echipa de la „Poftiţi de vă iubiţi” le-au călcat pragul casei. Cum le-au schimbat acestia destinele şi ce se ascunde în spatele poveştilor lor, telespectatorii urmează să afle de ziua Antenei 1.

Și tot duminica, la zi de sărbătoare, vin la „Acces direct” tineri talentaţi, cu probleme grave de sănătate sau cu un destin ce i-a marcat, dar care au urcat pe cele mai înalte culmi, iar poveștile lor au depășit granițele României. Cine sunt ei şi cum au reuşit să devină eroii unei generaţii, telespectatorii vor afla chiar de la ei, pe 29 noiembrie, de la  ora 14.00 la 16.00 şi de la ora 17.30 la 19.00, in doua editii de excepţie „Acces direct”, marca Simona Gherghe şi Dan Negru.