Engin Akyürek, desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”

Engin Akyürek, chipeșul actor care îl interpretează pe Sancar Efeoglu, bărbatul care s-a îndrăgostit iremediabil de Nare (Neslihan Atagul), din serialul fenomen „Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”.

Engin Akyürek, cu rolul Sancar, a devenit unul dintre cele mai populare din industria serialelor turcești de succes în întreagă lume, odată cu interpretarea rolului principal masculin în „Fiica ambasadorului”.  Actorul, care și-a făcut un nume și peste hotare, prin producțiile în care a jucat de-a lungul vremii, a participat la sondajul site-ului de modă renumit în lume „Be Global Fashion Network”.

Akyürek, care a depășit vedete de renume mondial, precum Johnny Deep și Adam Lambert, a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”.

Engin Akyürek se află permanent în <agenda> rețelelor de socializare și a presei tabloide, chiar și atunci atunci când nu este implicat într-un proiect.

În serialul fenomen „Fiica ambasadorului”, Engin îl interpretează pe Sancar, fiul unui arendaș, care nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla. El se îndrăgostește încă din copilărie de Nare, interpretată de Nesligan Atagül, fiica unui ambasador turc. Viața însă îi pune la grea încercare, cei doi tineri ajung să se despartă și, când nici nu-și imaginau, iubirea îi supune unui nou test inimaginabil…

În această seară, de la ora 20:00, telespectatorii Kanal D vor putea urmări noi aventuri prin care vor trece personajele lor favorite din „Fiica ambasadorului”.

Nu ratați, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, această poveste fascinantă poveste ce îmbină iubirea, cu devotamentul, lupta pentru viață și, în egală măsură, înfățișează trădarea, suferința și dragostea supremă, dincolo de orice prejudecată.