Un american a fost pus la grea încercate de poprii fii gemeni, care i-au mărturisit telefonic că ambii sunt gay. Cu noduri în gât și lacrimi în ochi, cei doi tineri au prins curaj și i-au mărturisit tatălui, orientarea lor sexuală.

La 16 ani, gemenii Aaron și Austin Rhodes și-au mărturisit unul altuia despre faptul că sunt gay, un an mai târziu decid împreună să îi spună și mamei despre orientarea lor sexuală.

După doi ani, având susținerea mamei, cei doi gemeni au luat decizia de a mărturisi și tatălui lor de faptul că sunt gay.

Pentru că nu se simțeau pregătiți să-i mărturisească live, orientarea lor sexuală, gemenii au decis să îi anunțe telefonic și toată discuția să fie filmată iar video să fie pus pe youtube.

Aaron și Austin Rhodes au pornit camera video, l-au sunat pe tatăl lor și după ce l-au întrebat ce face, iar tatăl a răspuns că pictează, frații Rhodes au încercat să-i spună că sunt gay, însă emoțiile i-au copleșit și gemenii au izbucnit în lacrimi.

Și după câteva clipe în care se înecau în plâns iar tatăl lor îi întreba ce se întâmplă, gemenii au avut puterea să îi spună că sunt gay.

Reacția tatălui a fost peste așteptări: Vă iubesc pe amândoi, necondiționat și sunt tatăl vostru orice ar fi.

Cei doi gemeni împreună cu tatăl lor au ajuns în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres unde au spus povestea lor.

”Părinții noștri au divorțat când noi eram foarte mici, astfel că nu aveam o relație prea apropiată cu tatăl nostru”, a spus Aron în emisiune.

Grație acestei mărturisiri emoționante, Aaron și Austin Rhodes, fac furori pe youtube. În două săptămâni, videoclipul a sărit de 16 milioane de vizualizări pe youtube.