Emma Zeicescu, moderatoarea emisiunii „Oameni și fapte” de la Realitatea TV, mărturisește că cel mai frumos cadou pe care i l-a oferit viața este băiețelul ei.

Poveştile despre familie şi copii sunt cele care au emoţionat-o întotdeauna pe Emma Zeicescu.

Care sunt lecţiile pe care trebuie să le dăm mai departe copiilor noştri? Ne spune vedeta TV, care s-a implicat de curând în campania de suflet: “Working Mom by Christina Diamonds”.

“Să fii om bun, să îţi ajuţi aproapele, să fii punctual, să nu minţi şi să rămâi copil”, sunt ideile pe care prezentatoarea TV mărturiseşte că le va trasmite fiului sau atunci când va creşte mare.

În urmă cu un an, Emma a devenit mama lui Rafael Idris Popa, un băieţel sănătos care o face fericită în fiecare zi, chiar dacă nu este tot timpul alături de el.

Emma prezintă de luni până vineri, la Realitatea TV, emisiunea ”Oameni și fapte”, dar face tot posibilul să fie alături de cel mic în momentele importante din viaţa sa.

“Campania Working Mom by Christina Diamonds este felul meu de a vă spune că se poate. Viaţa nu este perfectă şi nu ne iartă. Ne îngenunchează în trei secunde şi ne înalță când nu ne aşteptăm. Atunci, când eşti jos, ridică-te! Vreau să nu uitaţi, suntem în stare să alergăm zi de zi, să luăm cele mai bune decizii şi să muncim ore în şir. Totul pentru ei! Pentru puii noştri. Ei merită totul!”, mărturiseşte Emma Zeicescu.

Ema Zeicescu