Cel mai spectaculos moment al finalei Next Star a fost realizat de Emily Moskalenko, o fetiță de 8 ani din Ucraina. Micuț a executat un senzațional număr de acrobație la bară. Drept urmare, juriul a decis ca Emily să câștige trofeul Next Star.

Cei mai buni 13 concurenți din cel de-al cincilea sezon “Next Star”, și-au disputat trofeul emisiunii fenomen din România, difuzată de Antena 1, joi seară.

13 copii talentați la muzică, actorie și sport din România, Ucraina, Spania, Anglia și Malta vor intra așadar joi seara, la Antena 1, în competiția pentru marele trofeu în valoare de 20.000 de euro.

În finală au concurat: Alisa Iancu (13 ani, București), Alex Beznea (9 ani, Galați), Raul “El Balilla” (11 ani, Spania),Lorena Ene (13 ani, Drobeta Turnu Severin), Doinița Ioniță (13 ani, Rm.Sărat), Ioana Mîrți (13 ani, Pildești, jud. Neamț), James McKechnie (11 ani, Anglia), Eduard Ungureanu (11 ani, Brașov), Emily Moskalenko (8 ani, Ucraina). Plus încă patru copii, salvați de juriu pentru marea finală.

Greutatea alegerii celui mai talentat și charismatic dintre ei a stat și de această dată, pe umerii celor cinci jurați: Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Vasile Muraru.

Jurații au ales să-i acorde trofeul concursului, tinerei de 8 ani din Ucraina, care a uimit din nou cu un număr fabulos la bară.

Prima ei participare la Next Star a fost vizualizată pe youtube de peste 39 de milioane de persoane.

Trofeul a fost înmânat câștigătorului de cel mai cunoscut muzician român din lume, maestrul naiului, Gheorghe Zamfir.