Emilia Ghinescu se accidentează serios, în zona feței în timpul săriturilor în apă la show-ul Antena 1, Splash! Vedete la Apă. deși s-a ales cu pungi de sânge la ochi, vedeta nu a vrut să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În prima semifinală “Splash! Vedete la apă”, vineri, 28 august, de la ora 20.30, la Antena 1, interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu se accidentează serios.

„La antrenamentele dinaintea filmării, în timp ce executam o săritură, am căzut pe spate și m-am lovit cu genunchiul în pometele stâng. Lovitura a fost foarte puternică, locul s-a învinețit, ba mai mult, s-a făcut o pungă de sânge sub ochi. Medicul prezent la fața locului mi-a recomandat să merg la spital, ca să mi se îndepărteze acel sânge, dar nu am vrut, de teamă să nu rămân cu semne pe față, în urma intervenției chirurgicale. Chiar și așa, mi-am dorit să nu abandonez “competiția” și am ținut să-mi execut săritura pregătită pentru semifinală. Alături de mine, la platformă, s-a aflat fiul meu, Andrei”, a declarat curajoasa Emilia.

Datorită curajului lor dus la extrem, Emilia și fiul ei, Andrei (17 ani), care vor sări  împreună, au fost numiți “familia kamikaze” de către juratul Cosmin Seleși. Și asta pentru că și Andrei a ținut să execute o săritură, în ciuda faptului că medicii i-au interzis să o facă, din cauza unei sinuzite puternice de care acesta suferise recent.

“Mai bine de o lună s-au văzut pe fața mea urmele acelei lovituri. Din fericire, am scăpat de intervenția chirurgicală care mi-a fost recomandată pentru îndepărtarea acelei pungi de sânge de sub ochi. Și asta cu ajutorul unei creme pe bază de arnică. Zilnic, îmi aplicam pe acel loc un strat gros de cremă și astfel acea porțiune s-a vindecat”, a mai povestit Emilia.

Ce sărituri vor executa Emilia Ghinescu și fiul ei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 28 august, de la ora 20.30, în prima semifinală a show-ului “Splash! Vedete la apă”.

emilia ghinescu splash