Emeli Sandé, una dintre cele mai bune voci din ultimii 10 ani din Marea Britanie, a susținut un recital extraordinar în cea de-a doua seară a Festivalului ”Cerbul de Aur 2019” din Brașov. Artista a mărturisit că este pentru prima dată când susține una dintre celebrele piese care a consacrat-o, My kind of love, in varianta acustica.

Un pian si 5 voci in backing vocals. De atât a avut nevoie Emeli pentru a transmite vibe-ul muzicii soul în Piața Sfatului din Brașov. A dat dovadă de foarte multă naturalețe, căldură și energie pozitivă și a reușit să determine publicul, să-i cânte piesele.

Cu peste 340 de milioane de vizualizări în mediul online, 19 milioane de single-uri vândute, dintre care trei No.1 în Marea Britanie, patru Brit Awards, autoare sau co-autoare a unor piese pentru mari artişti precum Alicia Keys, Katy Perry sau Rihanna, Emeli Sandé este printre cele mai importante şi iubite staruri ale industriei muzicale.

În acest an, la scurt timp după recitalul de la Braşov, renumita artistă îşi va lansa cel de-al treilea album – Real Life, pe care este şi single-ul Extraordinary Being, inclus pe coloana sonoră a filmului X-Men: Dark Pheonix.

Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro. În seara aceasta vom afla care este mare câștigător al trofeului, urmând ca, la final, Ronan Keating să susțină un recital extraordinar.

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, de la ora 21.00.