Elwira, prima reacţie după zvonul divorțului de Mihai Petre. El este disperat, păcat!

Soţii Petre au câştigat de curând Asia Express – Drumul Împăraţilor şi mai apoi, se zvoneşte tot mai des că vor divorţa. Elwira are în sâfrşit prima reacţie după apariţia zvonului că a divorţat de Mihai Petre.

Deşi pe parcursul emisiunii Asia Express au demonstrat că sunt extrem de puternici și pot să treacă peste orice provocare, fanii nu au fost chiar așa de mulțumiți, așa că au îndemnat-o pe Elwira să divorțeze după ce acesta a avut o criză de nervi în emisiune.

În timp pe Mihai Petre a fost cel mai detestat participant de la Asia Express, soţia sa a cucerit inimile telespectatorilor prin bun simţ, corectitudine şi eleganţă.

Soția lui Mihai Petre a dovedit că este o adevărată luptătoare și se poate descurca în orice moment critic.

Elwira Petre, reacție după ce fanii i-au spus să divorțeze de partenerul său

„Mihai Petre, din păcate, în goana asta a lui să câștige a uitat să se bucure de experiența asta și de lucrurile mărunte. La urma urmei ideea e să te și distrezi făcând misiunile astea. Păcat…”,

„Mihai este disperat, păcat! Ea în schimb e o dulceață!”, „Este jalnic Mihai… Păcat de fătuca asta”, „Lasă-l că nu te merită!!”, sunt unele dintre comentariile pe care le-au făcut fanii la adresa celor doi.

„Mihai Petre e atât de disperat să fie pe primul loc, încât uită și de bun simț și de respect. Își bagă soția mereu la înaintare și dacă nu iese ceva bine ea este de vină! E trist că nu se bucură de nimic!. Elwira, grăbește lucrurile.”, a mai scris un fan.

Soția lui Mihai Petre s-a decis să nu bage în seamă gurile rele. Aceasta a postat o fotografie în care apare alături de partenerul său.

„Am învățat să prețuiesc momentele simple. Îmbrățișările și simpla prezență a oamenilor dragi în viața mea. Ele rămân cu mine, amintiri calde, firești.”, a scris aceasta, pe Facebook.