Eliminări bombă la Australian Open. Venus Williams şi Sloane Stephens, învinse în primul tur

Eliminări bombă la Australian Open. Venus Williams şi Sloane Stephens, învinse în primul tur
loading...

Prima zi a turneului de Grand Slam de la Australian Open începe cu două eliminări bombă. Americancele Venus Williams şi Sloane Stephens au plecat acasă încă din primul tur.

Venus Williams a fost eliminată de elvețianca Belinda Bencic în primul tur de la Australian Open, scor 6-3, 7-5. Este cel mai mare șoc de pe Rod Laver Arena în runda inaugurală.

Finalistă anul trecut, Venus Williams, 37 de ani, era clasată pe locul 5 WTA și putea vâna prima poziție dacă lua trofeul.

Sloane Stephens, campioană la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, a fost eliminată încă din primul tur, de chinezoaica Zhang, scor 6-2, 6-7, 2-6.

Dominika Cibulkova, finalistă în 2014 la Australian Open, a fost eliminată în primul joc, împotriva estonei Kaia Kanepri, scor 6-2, 6-2. Nume important pentru tenisul feminin, Cibulkova continuă să nu se regăsească.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro