Caroline Wozniacki a suferit sâmbătă dimineaţă, o înfrângere usturătoare în turul doi la Miami Open. Daneza, favorită doi a competiţiei, a fost eliminată de Monica Puig din Puerto Rico.

Înfrângere şoc la turneul de la Miami. Daneza, locul doi mondial, a fost trimisă acasă în mod surprinzător de Monica Puig, locul 82 mondial!

Caroline Wozniacki a început perfect meciul, câştigând rapid primul set cu 6-0. În ciuda scorului dezastruos pentru ea, Monica Puig, a schimbat tactica şi a câştigat autoritar setul doi cu 6-4.

Apoi, campioana olimpică a început setul trei cu brea, a condus cu 2-0 şi 4-1, scor la care şi-a pierdut serviciul. Însă inevitabilul s-a produs, jucătoarea portoricană s-a impus cu 6-4 în setul trei şi o trimite acasă pe daneză, după o oră şi 54 de minute de joc.

La finalul partidei, Monica Puig a izbucnit în lacrimi, extrem de emoţionată de rezultatul obţinut.

Caroline Wozniacki pierde astfel partida în turul doi, dar şi 640 de puncte WTA, riscând astfel să piardă şi locul doi mondial. Eliminarea danezei reprezintă o veste bună pentru Halep care rămâne astfel lider mondial şi în luna aprilie.