Elena Udrea a solicitat conducerii Arestului Poliției Capitalei, să îi permită să zugrăvească pe banii ei, celula, să pună tapet pe pereți și să pună gresie în baie. Protejata lui Băsescu s-a declarat oripilată de condițiile din închisoare.

Elena Udrea vrea să se apuce să-și decoreze celula pe banii ei ca să aibă parte de condiții similare cu cele de acasă. În acest sens, Udrea a cerut conducerii închisorii, să îi dea voie să zugrăvească celula. Dar și să aplice tapet pe pereți și să pună gresie în baie. Elena Udrea vrea și mobilier nou în celulă.

Udrea a spus în cerere că ea va suporta toate costurile cu reamenajarea celulei. La milioanele de euro luate drept șpagă, în dosarele Microsoft, Gala Bute și e-România, reamenajarea celulei pare un mizilic. Care nu costă mai mult decât o pereche de pantofi din garderoba lui Udrea.

Elena Udrea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, pe 11 februarie, în baza unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție, ca urmare a cererii DNA în dosarul Microsoft, în care deputatul este acuzat de luare de mită, trafic de influență și spălare de bani.