Elena Udrea, eliberată din închisoare de autorităţile din Costa Rica, în Ajunul Crăciunului

Elena Udrea, eliberată din închisoare de autorităţile din Costa Rica, în Ajunul Crăciunului
loading...

După aproximativ trei luni de chin în puşcăria din Costa Rica, în Ajun de Crăciun, Elena  Udrea a primit vestea cea mare: a fost eliberată din închisoare.

Elena Udrea îşi va petrece Crăciunul în braţele logodnicului ei şi alături de fiica lor. Tribunalul Penal din districtul Pavas, situat la periferia oraşului San Jose, a dispus luni seară, eliberarea din arest a Elnei Udrea dar şi a Alinei Bica, arestate în 3 octombrie 2018, la cererea autorităţilor române, în vederea extrădării.

Biroul pentru Evaluare Tehnică şi Relaţii Internaţionale din cadrul Ministerului Public din Costa Rica a prezentat documente oficiale prin care se arată că România a anulat solicitarea de extrădare.

Tribunalul Bucureşti a revocat, vineri, solicitarea de extrădare pentru Elena Udrea şi Alina Bica din Costa Rica, în urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de suspendare a executării pedepsei.

Actele privind anularea cererii de extrădare au fost semnate sâmbătă de către Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader şi trimise prin curier special în Costa Rica.

Categorii: ȘTIRI

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro