Elena Udrea a postat un nou mesaj, duminică, pe pagina sa de facebook, în care scrie că Florian Coldea cere timp pentru a mușamaliza lucrurile, eventual până o rezolvă pe ea.

Ziua și postarea. Elena Udrea nu se mai oprește din scris pe facebook, după dezvăluirile bombă făcute vineri în interviul hotnews, în care i-a atacat pe șeful SRI, Florian Coldea și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Ca reacție a șefului interimar al SRI, Florian Coldea care a cerut Comisiei parlamentare, timp pentru a derula o anchetă internă, Udrea a scris pe facebook: Coldea cere timp pentru a putea să-şi rezolve problemele interne apărute după dezvăluirile pe care le-am făcut. Practic, are nevoie de timp pentru a muşamaliza lucrurile. Eventual, până mă “rezolvă” pe mine.

După o oră, Udrea revine pe facebook cu un nou mesaj în care scrie:

Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări! “Pe surse” aflăm că Traian Băsescu ar fi fost înregistrat când vorbea cu mine.
Două lucruri am de comentat:
1) Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia să îşi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată???
2) Pot spune eu exact ce am vorbit cu Traian Băsescu, nu este nevoie să facă ei un efort de “redare” a discuţiei. Mai ales că s-ar putea să nu le iasă exact.
Presupun că urmează faza pe filmări şi, în continuarea celor de la Paris, faza pe fotografii!

Pe 30 ianuarie, în cadrul interviului de la HotNews.ro, Elena Udrea a anunțat că a depus un denunț la DNA pe numele lui Florian Coldea și că acesta este cel care a insistat la Ponta și Băsescu, ca Laura Codruța Kovesi să fie pusă șef la DNA.

Udrea a mai dezvăluit și faptul că Florian Coldea l-a pus pe Dorin Cocoș să îi dea lu Sebastian Ghiță, 500.000 de euro, ca să finanțeze televiziunea de știri RTV.

Florian Coldea i-ar fi cerut lui Georgian Pop, preşedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, să nu fie audiat încă în Parlament, până nu se termină verificările interne după acuzaţiile lansare de Elena Udrea.