Elena Udrea a sunat în direct la Antena 3 în cadrul emisiunii ”La ordinea zilei” pentru a face declarații incendiare după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a condamnat-o la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Protejata lui Băsescu a tunat și a fulgerat la Antena 3. Udrea a spus că a tăcut până acum și că de azi înainte totul va fi pe viață și pe moarte și că va spune tot ce știe.

E o victorie de etapă a sistemului. Decizia e abuzivă. Mi se cere să plătesc contrvaloarea promovării României în gala Bute. E un abuz. De ce unii, care au denunțat, au luat 4 ani cu suspendare, iar alții au luat 3 ani cu executare. Nu cred că din cauza mea au intrat oameni în pușcărie. Dacă am făcut parte dintr-o guvernare, nu cred că nu se fac abuzuri asupra mea. Sunt judecători care tremură în fața sistemului, care, chiar dacă a rămas într-un picior, în doamna Kovesi, tot e prezent. Dacă i-a fost frică să mă acuze când stătea cu mine la mese, trebuie să o credem acum când a venit Iohannis la putere? Fratele președintelui a fost arestat cu Băsescu în funcție. Lui Kovesi nu-i era frică de Băsescu din moment ce i-a arestat fratele. Sistemul a decis să-l aresteze pe Voiculescu nu pentru Traian Băsescu, ci pentru că Antena 3 îi stătea în gât. E adevărat că s-a stabilit dinainte cine să îl judece pe Dan Voiculescu. Florian Coldea a ales acel complet, dar Voiculescu nu a fost executat politic. Președintele nu s-a amestecat. Dacă vreodată domnul Băsescu i-ar fi cerut lui Kovesi, sau lui Coldea, ceva, nu s-ar fi spus acum? Vina pe care mi-o asum e că i-am susținut pe Coldea, Kovesi și Stanciu”, a spus Elena Udrea la Antena 3.

Mi-ar plăcea să mă invitați ca să vin să discutăm. Vă felicit pentru pozițiile pe care le-ați avut în ultimii ani.”, a spus Elena Udrea, la care Dana Grecu i-a răspuns favorabil. ”Antena 3  e aici. Vă trimit noua adresă unde ne-am mutat”, a fost replica Danei Grecu.

Elena Udrea a spus că va face dezvăluiri și despre cele trei judecătoare care au condamnat-o precizând că e un complet ales de Coldea.

”Va fi o bătălie pe viață și pe moarte. Acum mai am foarte multe lucruri de spus. Inclusiv despre cele care m-au judecat”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Elena Udrea a fost condamnată marţi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. Decizia Instanţei supreme în acest dosar nu e definitivă. Udrea a anunțat că va urma o perioadă în care totul va fi ”pe viață și pe moarte”, și anunță noi dezvăluiri, inclusiv despre cele 3 judecătoarea care au condamnat-o.