Elena Udrea, cu cătușe la mâini, a repetat miercuri, la Înalta Curte, gestul mafiot, făcut luni seară în plenul Camerei Deputaților, când se vota arestarea ei preventivă.

Elena Udrea a fost dusă miercuri, în jurul orei 13.40, cu duba poliției, la Înalta Curte pentru mandatul de arestare.

După ce a fost coborâtă din dubă, cu cătușe la mâini, Elena Udrea, cu zâmbetul pe buze, în momentul în care se pregătea să coboare scările care duc în sediul Înaltei Curți, deputata și-a atins din nou nasul cu degetul de la mâna dreaptă.

Așa cum a făcut și luni seară în Camera Deputaților când colegii ei se pregăteau să voteze încuviințarea arestării preventive.

Luni seară, după ce televiziunile au dezbătut pe larg gestul Elenei Udrea, de-ași atinge nasul cu mâna și l-au catalogat ca fiind un gest mafiot, pri care i-ar fi transmis un mesaj lui Băsescu, blonda a postat un mesaj pe facebook în care a scris:Văd că gestul meu din Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă şi s-a transformat în subiect de analiză semiotică.  În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că “totul e în regulă”.

Acum este clar că Elena Udrea comunică cu cineva prin acest semn ca să-i transmită un mesaj clar.

elena udrea - gest mafiot - camera deputatilor