Elena Gheorghe a ales să-și serbeze cei 30 de ani de viață într-un mod inedit alături de cei dragi. Artista s-a costumat într-o sirenă, fapt ce i-a permis să-și etaleze trupul de invidiat.

Fata Popii a schimbat prefixul. Dacă în urmă cu un an a făcut o petrecere în stil italian, anul acesta odată cu împlinirea vârstei de 30 de ani, Elena Gheorghe s-a transformat într-o sirenă!

Deşi a schimbat prefixul şi este mămică, artista afişează o siluetă de invidiat, putând întruchipa, într-o ţinută sumară, o veritabilă sirenă.

Mica sirenă a adus tot oceanul cu ea la piscina Reyna Events Ballroom, organizând, cu personalul specializat al locaţiei, foto cornere şi memory cornere cu tematică!

Bineînţeles că de la un astfel de eveniment nu puteau…. lipsi torturile, pentru că artista a avut nu unul, ci trei torturi care au păstrat tematica, fiecare marcând câte un deceniu din viaţa Elenei.

La petrecere i-au fost aproape familia şi prietenii apropiaţi, printre care Bogdan Boanta, Adi Cristescu, Adina (Heaven), Glance, F Charmm și designerul Laura Lazăr.

party elena gheorghe