Elemente ESENȚIALE pentru un living ca în reviste! Vezi aici care sunt!

Indiferent că locuiești la casă sau într-un apartament, amenajarea locuinței este modul prin care îți exprimi stilul personal, iar rezultatul transformă acel spațiu în ACASĂ. Astfel, în amenajarea corespunzătoare a unui living există câteva lucruri în care merită să investești și pentru care te vei felicita de fiecare dată când le vezi sau le folosești.

Iată care sunt acestea:

Canapeaua 

Ei bine, să sperăm că nu vei ajunge să dormi pe canapea, dar chiar și în cazul în care se va întâmpla, n-ar fi ideal să fie una confortabilă? 

Multă lume alege canapeaua în funcție de preț și nu de caracteristici, ceea ce este greșit. Alegerea corectă a canapelei pentru living se face în funcție de dimensiuni, de gradul de confort oferit și, bineînțeles, de aspect. Astfel, canapeaua potrivită este nu doar frumoasă, ci și confortabilă. 

Totodată, acesta este un element în care trebuie să investești, deoarece dacă faci alegerea potrivită, aceasta va rezista mulți ani la fel de bine ca în prima zi și va fi atât de confortabilă încât de cum vei intra pe ușă vei fi tentat să te trântești pe canapea și să deschizi o sticlă de suc rece după o zi obositoare. 

Mobilierul

Deși este la modă mobilierul din lemn masiv și măsuțele de cafea din sticlă, ei bine, poate te mai gândești puțin înainte de a alege. Oricât de bine arată o măsuță din sticlă pe un covor pufos, este foarte greu de întreținut, deoarece oricât de mult o cureți, mereu vor fi câteva urme care au scăpat privirii tale, dar pe care orice musafir le va observa din prima. 

Cât despre mobilierul din lemn masiv, calitatea acestuia este, într-adevăr, premium, dar nu ai nevoie exclusiv de lemn masiv pentru a obține un living care să arate ca în reviste. Există numeroase modele de mobilier la prețuri accesibile care se potrivesc perfect în living și care, alese și combinate cu un decor bine pus la punct vor face senzație.

De asemenea, un sfat pentru a avea un living cât mai luminos și mai primitor este alegerea unui mobilier deschis la culoare, care să se asorteze cu culorile pereților, poate chiar mobilier alb sau în culori pastelate. Culorile deschise dau impresia unui spațiu mai mare, mai aerisit și vor fi mereu o opțiune mai bună pentru a crea un living primitor și aspectuos pentru locuința ta. 

Șemineul

Ei bine, în orice poză de revistă, un living decorat în cel mai mic detaliu are un șemineu care să capteze atenția. Acesta nu are doar rol estetic, deși arată incredibil de bine în orice living, dar are și rol termic. Mai ales în sezonul rece, este cel mai potrivit pentru serile în care se adună familia în living și urmăriți împreună filme de Crăciun. Dacă vei alege să cumperi acum unul dintre șemineele din ofertă te vei bucura de un living ca în reviste și de un decor de poveste!

Chiar și în zilele în care nu ai cea mai bună stare, cu un șemineu pornit, o muzică relaxantă pe fundal și câteva gustări, garantat vei fi într-o dispoziție mai bună. În plus, dacă nu știi unde îl găsești pe cel potrivit pentru livingul tău, la Hornbach.ro găsești o gamă variată de șeminee la preț mic din care poți alege. 

Tu cum ți-ai decorat livingul și care este investiția de care ești cel mai mândru?

Sursa foto: Shutterstock.com, Pexels.com