Electric Castle se află în topul celor mai cool festivaluri din Balcani

Electric Castle se află în topul celor mai cool festivaluri din Balcani
loading...

Electric Castle, cel mai mare festival de muzică din România, care se desfăşoară în fiecare an la Castelul Bánffy de la Bonţida a fost inclus de site-ul sârbesc de cultură „Still în Belgrade” în topul celor mai COOL festivaluri din Balcani.

Festivalul Electric Castle a fost inclus pe lista celor mai cool festivaluri din Balcani, întrucât este „exotic” şi „misterios”

Oficialii site-ului apreciază selecţia muzicală a organizatorilor, amintind câteva nume grele din line-up-ul anilor trecuţi: Thievery Corporation sau Morcheeba.

Sârbii invită iubitorii de muzică să-l viziteze dacă sunt pasionaţi de legendele cu vampiri din Transilvania.

Acest articol vine în completarea renumelui pe care Electric Castle şi l-a făcut în rândul festivalurilor europene, prin muzică de calitate a primelor ediţii şi prin nominalizarea la două categorii ale European Festival Awards (Best New Festival şi Best Medium Size Festival)” a declarat Andreea Popescu, preşedintele Dispersie|Răspândim Idei.

Electric Castle este pe locul opt în top 10 festivaluri din Balcani, pe primul loc aflându-se Sziget Festival din Ungaria.

Still în Belgrade îi îndeamnă pe turişti să viziteze EC cât de repede, până nu devine prea „popular” şi „mainstream”.

Categorii: CULTURĂ-FILM

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro