Ela Crăciun este este realizatorul emisiunii ”Numai de bine” de la Antena 3, blogger, soție și mama a doi copii: Alex, de 12 ani  și Alessia, 6 ani. Ela trăiește o frumoasă poveste de iubire despre care va vorbi, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Ela l-a cunoscut pe soțul ei în urmă cu aproape 13 ani. Ela si Alexandru împărțeau același birou, ea conducea o editură, iar el un business în transporturi. Atunci s-a legat o frumoasă prietenie. Era o chimie între ei, dar cam atât până în acel moment. Pe atunci amândoi erau implicați într-o relație. Jumătate de an mai târziu, s-au reîntalnit la un targ de carte, la care Alex i-a cerut un pupic, pentru că a venit și i-a ținut de urât. Nu l-a primit decât câteva zile mai târziu. De atunci au rămas împreună și Ela spune că îl iubește și acum ca la început. Ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie.

Ela mărturisește că venirea Alessiei pe lume a fost o provocare pentru cuplu mai mare decât ei doi se așteptau. Când copiii erau deja mari, cei doi soți s-au trezit într-un blocaj, se simțeau ca doi străini.

Cum au reușit să depășească acest impas din viața lor și cum reușește Ela Crăciun acum să împace rolul de mamă, cu cel de soție, dar și cu cariera, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.

ela craciun totul pentru dragoste