Cristian Drăghiceanu, fost sportiv de performanță și în prezent fiziokinetoterapeut, ambițios din fire și extrem de optimist, vrea să pună umărul la schimbarea reală a României.

După 15 ani de volei și cinci ani de studii universitare și masterat în fiziokinetoterapie, Cristian Drăghiceanu a decis că este timpul să se implice activ în societate. A acceptat să devină membru fondator al Partidului Noua Românie, primul partid politic înființat în România după 25 de ani de democrație, care nu acceptă traseiști politici.

Obișnuit cu un volum de muncă uriaș și să depună efort zilnic, nu doar fizic, Cristian Drăghiceanu se simte pregătit să dea piept cu actuala clasă politică pe care o vrea schimbată din temelii.

”Am decis să mă alătur acestui proiect politic în calitate de membru fondator întrucât vreau să pun umărul la schimbarea situației actuale a României. Dezamăgit de situația deplorabilă din România atât sub aspect economic cât și politic, am decis că e timpul să apară un partid nou, curat, format din tineri. Cred cu tărie că este nevoie de o schimbare totală a conducerii României. Mă simt pregătit să iau parte la schimbarea reală a României”, a declarat Cristian Drăghiceanu.

„Minte sănătoasă într-un corp sănătos”, este dictonul pe care Cristian Drăghiceanu vrea să îl aplice la nivel național, îndemnând românii să facă mișcare, să aibă o viață activă și sportivă pentru a fi sănătoși și frumoși, atât la trup cât și la suflet.

Cristian Drăghiceanu se poate mândri cu faptul că a avut șansa să lucreze cu tenismeni de valoare ai României precum, Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil. Cristian s-a îngrijit de recuperarea tenismenilor în timpul turneelor de tenis la care aceștia participau. Timp de un an de zile de zile, Cristian Drăghiceanu a fost fizioterapeutul personal al lui Marius Copil.

Absolvent al Facultății de Kinetoterape din cadrul Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport București, cu licență în Kinetoterapie şi motricitate specială, Cristian Drăghiceanu  a avut ocazia să fie și profesor de sport la Colegiul Național Matei Basarab din București.

La două luni de când a finalizat Masteratul în Recuperare, Reeducare Motrică şi Somatofuncţională Neurologică în cadrul Facultatății de Kinetoterapie din cadrul Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport București, Cristian Drăghiceanu a semnat un contract cu Clubul de Baschet U Cluj. Cristian se va îngriji de recuperarea baschetbalistelor echipei clujene ce evoluează în prezent în Divizia A din România.

Deși are un program încărcat la echipa de baschet din Cluj, Cristian Drăghiceanu a acceptat să ocupe și funcția de vicepreședinte al Partidului Noua Românie dovedind astfel că vrea să se implice cât se poate de serios în acest proiect unic pentru România.

Cristian Drăghiceanu îndeamnă toți românii dornici de schimbare să i se alăture și împreună să formeze echipa care va reforma România. Să trecem de la vorbe goale la fapte reale!