El este criminalul care şi-a ucis fiica vitregă apoi i-a dat foc la Arad

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Arad, este cel care şi-a ucis fiica vitregă, în vârstă de 4 ani, după care i-a dat foc pe un câmp din apropierea unui cimitir. Bărbatul şi-a recunoscut crima. Acesta a fost arestat de poliţişti şi urmează să îşi petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

În timp ce mama sa se afla în spital pentru a-i aduce pe lume încă un frăţior, tatăl ei vitreg a bătut-o până a ucis-o după care a pus-o într-un geamantan, a turnat doi litri de acetonă şi i-a dat foc pe un câmp.

Iniţial la audieri, bărbatul a declarat că moartea fetiței ar fi fost un accident. Din spusele acestuia, fetița ar fi alunecat în baie și s-ar fi lovit cu capul de podea. Atunci și-ar fi dat și ultima suflare.

Tatăl vitreg nu a chemat ajutoare, ci a decis să se descotorosească de trupul firav neînsuflețit. În ciuda probelor adunate în aceste zile, bărbatul susține că nu el i-a dat foc.

Mama acesteia era la spital, unde năștea un copil.Bărbatul rămăsese acasă cu ceilalți doi copii. Băiatul de trei ani și fetița de patru ani pe care a şi ucis-o în bătaie pe motiv că era agitată.

Când mama fetiţei a venit acasă de la maternitate şi l-a întrebat unde este aceasta, el i-a spus că e pe la vecini.

„Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri. Acum, să răspundă pentru faptele lui! În acest moment, este reținut, pentru 24 de ore, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz”, transmite Poliţia Română.

Surse apropiate anchetei susţin că ărbatul obișnuia să bea, dar și să consume diferite substanțe interzise.

Copilul nou născut și fratele de trei ani al fetiței ucise au ajuns în grija Direcției pentru Protecția Copilului.