El este criminalul care i-a luat viaţa tânărului de 20 de ani. L-a înjunghiat mortal într-o sală de fitness din Capitală

Voinea L. Vlad este criminalul care marţi, l-a înjunghiat mortal pe un tânăr de 20 de ani, într-o sală de fitness din Sectorul 3 al Capitalei.

De la o altercaţie în sala de fitnees s-a ajuns la o crimă. Tragedia a avut loc marţi, în cartierul Vitan, în zona Răcari, Sectorul 3 al Municipiului Bucureşti. Potrivit martorilor, cei doi tineri s-au certat încă de acum câteva zile, iar astăzi a avut loc conflictul verbal care s-a încheiat cu moartea tânărului de 20 de ani.

Acesta a fost înjunghiat în spate cu un cuţit de către Voinea L. Vlad. După ce i-a înfipt cuţitul în spate, criminalul a fugit de la locul faptei. Martorii tragicului incident au sunat la 112, o echipă de la Salvare a venit la locul tragediei însă din păcate nu i-au mai putut salva viaţa tănărului. Acesta a intrat în stop cardio-respirator şi a murit.

Autorul crimei a fost reţinut în scurt timp de Poliţişti.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

”Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat in zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității. De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care acordă îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat. Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor’‘, se arată în comunicatul transmis de Poliţia Capitalei.

Voinea L. Vlad a absolvit Grupul Scolar de Constructii-Montaj „Elie Radu”, Bucuresti. Acum, pentru fapta sa riscă să stea ani grei în spatele gratiilor.