Elena Udrea este pe cale de a-şi împli un mare vis, acela de a deveni mamă. Cel care a reuşit să o lase „grea”, chiar cu gemeni, este un tânăr crai mai tânăr cu 11 ani decât fosta şefă a Cancelariei Prezidenţiale din mandatul lui Traian Băsescu.

Adrian Alexandrov este bărbatul care a reuşit să o lase înăsrcinată pe celebra Elena Udrea. Fostul deputat a apelat la serviciile unor clinici de fertilizare in vitro pentru a putea să devină mamă.

În urmă cu o săptămână, Elena Udrea a confirmat oficial că este însărcinată şi că va da naştere unor gemeni, ambii băieţi.

”Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă. Voi avea doi băieţi dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evolueaza bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta in Costa Rica””, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3 pe 18 februarie 2018.

Astfel că în 2018, anul Centenarului Marii Uniri, Elena Udrea devine mamă la 44 de ani.

Elena Udrea re o relaţie de doi ani cu Adrian Alexandrov. În vara lui 2017, cei doi s-au logodit în mare secret si par foarte fericiti împreună în ciuda diferenţei de 11 ani de vârstă.

Adrian Alexandrov a fost manechin încă de la vârsta de 18 ani, iar acum lucreaza ca broker imobiliar. La finele lui 2017, acesta a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o  celui mai mare furnizor din lume pe segmentul agenţiilor imobiliare.

Adrian Alexandrov - elena udrea