România ar putea avea în câteva luni, cel mai tânăr Preşedinte din istoria sa. Un tânăr doctor medic veterinar în vârstă de 37 de ani, aspiră la funcţia de Preşedinte al României.

Sebastian Popescu este tânărul doctor medic veterinar care doreşte să-i ia locul lui Klaus Iohannis de la Cotroceni. Desemnat candidat al PNR în 17 iunie 2018, Sebastian Popescu începe de azi, 1 mai 2019, campania de strângere de semnături pentru a putea candida la alegerile prezidenţiale. Tânărul are nevoie de 200,000 de semnături pentru a putea ajunge pe buletinul de vot.

Nu este nici omul „sistemului”, nu provine din rândurile politicienilor corupţi, ci provine din rândurile celor mulţi, sătui de actuala clasă politică care nu face nimic pentru cetăţeni.

Însă, pe lângă candidaţii tradiţionali, Sebastian Popescu face notă discordantă, vine cu altceva, cu un aer tineresc, proaspăt, vine ca o alternativă pe care românii să o aleagă.

În ciuda vârstei, Sebastian Popescu a dovedit atât colegilor săi din Noua Românie cât şi celor care l-au cunoscut, că are capacitatea şi maturitatea de a fi un lider, de a coordona echipe şi de a mobiliza oamenii pentru a-l urma în proiectul prin care îşi propune să schimbe din temelii România în următorii ani.

Sebastian Popescu este un luptător care crede că rezultatele apar doar atunci când ai curajul să ieşi din rând, să te implici, să munceşti enorm şi să crezi în tine până la capăt, chiar şi atunci când nimeni nu îţi dă vreo şansă.

Sebastian Popescu candidează la funcţia de Preşedinte al României pentru a reda speranţa românilor că schimbarea este posibilă doar atunci când crezi.

„Cred în schimbare şi cred că românii au capacitatea de a realiza lucruri măreţe, dar cu condiţia să fie uniţi şi să aibă un lider care să le insufle dragostea de ţară, de neam, de patrie, au nevoie de un Preşedinte care să-i respecte, să-i ocrotească şi să-i reprezinte cu cinste peste tot în lume. Îmi doresc să reprezint România pe tot mapamontul şi să le spun tuturor ce oameni frumoşi, curajoşi, inteligenţi şi buni sunt românii. Îmi doresc să contribui la promovarea României în toată lumea, să afle toţi despre „Grădina Maicii Domnului”, aşa cum a denumit-o Papa Ioan Paul al II-lea în anul 1999 când a sosit pentru prima dată în România. Minunile apar doar atunci când crezi cu adevărat şi când faci ceva în direcţia bună. Cred că românii vor schimbare, cred că românii vor un alt Preşedinte şi de aceea mă înham la această provocare, cea mai mare din viaţa mea. Sunt pregătit să devin cel mai tânăr Preşedinte din istoria României”, a declarat Sebastian Popescu.

Toţi cei care vor să semneze pentru Sebastian Popescu şi să ajute la strângerea de semnături, pot solicita formularul de semnături, prin trimiterea unui email la adresa office@partidulnouaromanie.ro

Dacă vrei să tealături echipei Noua Românie şi să faci parte din echipa de campanie a lui Sebastian Popescu, te poţi înscrie pe site-ul oficial al PNR şi să devii membru al celui mai modern, inovator şi transparent proiect politic din România.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statutul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.