Clasa politică este pe cale să primească o lovitură cruntă din partea a patru tineri români care le-au pus gând rău. Sătui să fie conduși de corupți și incompetenți, patru români au pus la cale un plan prin care vor să schimbe radical în bine, România.

Sunt tineri, ambițioși, serioși, fără trecut politic și cu dorință reală de schimbare. Nu au frică de actualii politicieni și sunt puși pe fapte mari. În urmă cu un an și jumătate au pus pe roate un proiect numit Noua Românie. Numele nu este întâmplător, cei patru tineri chiar vor să construiască o Nouă Românie în care legea să domnească iar românii să nu mai plătească hoțiile altora.

Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truția și Cristian Drăghiceanu sunt cei patru tineri români, care au avut curajul să pună bazele unui proiect unic în România.

Conștineți de faptul că românii sunt sătui până peste cap de actualii politicieni, cei patru tineri au fondat Noua Românie, unde pot deveni membri doar românii care nu au făcut parte din alt partid în ultimii 7 ani.

Cei care au trecut pe la mai multe partide, cei care au deținut funcții la nivel local și central, nu au ce căuta în Noua Românie.

Fondatorii PNR spun clar că nu ai cum să schimbi România cu aceeași oameni care au guvernat țara timp de 26 de ani.

Pentru prima dată în România se naște în mod real și serios un partid nou, nu doar cu numele, ci integral prin membrii care aderă la proiect.

De la 1 septembrie 2015, dată la care au pornit înscrierea de membri, în urma promovării online, circa 5000 de români au aderat voluntar la Noua Românie ca și membri activi.

Pagina principală de facebook a Noua Românie are circa 15,000 de membri, semn că proiectul este bine recepționat de români.

Extinderea proiectului putea fi și mai mare dacă televiziunile și presa din România nu blocau proiectul prin toate mijloacele.

Nicio televiziune națională nu dorește să audă de PNR sau să spună o vorbă de Noua Românie.

Chiar dacă nu auzi despre PNR la tv sau în presa națională, echipa lucrează în liniște. Sar peste locale și se pregătesc temeinic pentru parlamentare cu scopul de a face pragul de 5% și să reprezinte cât mai mulți români în Parlament.

”Vinovați de situația în care ne aflăm ca popor, o avem noi toți, românii, care prin indolență, nepăsare, ignoranță, lipsa de acțiune, am permis fie și tacit, ca toate aceste nedreptăți să ni se întâmple. Din gură, mai toți românii își doresc o Nouă Românie, însă puțini trec și la fapte. În loc să stai pe margine și să te plângi că nimic nu merge bine, că nu ai loc de muncă, că nu ai viitor, poți să te implici, să decizi, să construiești. Ca să poți schimba ceva în România trebuie în primul rând să „VREI”, apoi vine și ”POȚI”.  Rolul acestui nou proiect este tocmai acela de a mișca în fiecare român, dorința de implicare, dorința de evoluție, de schimbare, de viață bună, normală și fără atâtea neajunsuri și greutăți care ne fac să uităm că mai trăim. Să nu ne îmbătăm cu apă rece și să sperăm că tot ei, adică PNL, PDL, PSD, vor produce schimbarea în România. Schimbarea reală în România înseamnă un nou partid politic de la zero făcut, din români neafiliați politic, fără traseiști politici. Vreau ca tinerii entuziaști care acum își strigă durerea în stradă să facă următorul pas normal, firesc. Să vină să construim împreună ceva durabil, serios, ca alternativă la actuala clasă politică. Noua Românie este proiectul prin care putem să schimbăm lucrurile în România. Îi invit pe tineri să se alăture acestui proiect și să începem să construim o Nouă Românie”, a declarat Sebastian Popescu, președintele Noua Românie, pentru recentNEWS.ro.

Membrii din Noua Românie sunt hotărâți ca indiferent de greutăți și volumul de muncă, să nu cedeze, să dezvolte proiectul și să convingă românii că ei sunt adevărata alternativă la actuala clasă politică și că nu vin să fure ceva sau să manipuleze pe cineva.

Dacă vrei să faci parte din echipa Noua Românie, primul și singurul partid format din tineri neafiliați politic, care nu acceptă traseiști politici, te poți înscrie AICI.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.