Cu daruri aduse direct la ușă de vedetele lor preferate și cu cinci zile de programe speciale, pentru telespectatorii Antenei 1 sărbătorile de Paște vor fi mai frumoase ca niciodată. Începând de  joi, 9 aprilie, până luni, 13 aprilie, sărbătoarea Paștelui te atinge la Antena 1 care difuzează ediții speciale ale programelor preferate de telespectatorii săi.

Astfel, în ediția specială de joi, 9 aprilie, a talent show-ului “Next Star”, cei mai cunoscuți copii care au participat de-a lungul celor patru sezoane la emisiunea lui Dan Negru vor lupta pentru câțiva copilași cu povești de viață emoționante. Telespectatorii Antenei 1 vor avea ocazia să-i revadă pe câștigătorii celor patru sezoane ale show-ului, dar și pe cei ai finalelor de popularitate. Și tot joi, la “Next Star”, pentru susținerea acestor cazuri, vor veni și vedete de primă mână din lumea artistică și a sportului. Printre acestea, Helmuth Duckadam, Alex Velea, Sandra Izbașa și Anca Țurcașiu.

Pentru Joia și Vinerea Mare, în zilele de 9, respectiv 10 aprilie, “Acces direct” a pregătit două ediții speciale, realizate de Simona Gherghe în Țara Sfântă.  Aceasta s-a aflat pentru trei zile în Israel unde, alături de Monica Tatoiu, Carmen Tănase și Nicoleta Luciu, a vizitat locurile sfinte din Ierusalim și Bethleem. A fost un periplu încărcat de emoţii, stări greu de descris în cuvinte, dar şi de situaţii limită. Cele patru doamne au fost surprinse în situaţii extrem de sensibile, când nu şi-au mai putut stăpâni lacrimile, dar au trecut şi prin momente de panică.

În Joia Mare, telespectatorii Antenei 1 vor trăi alături de Simona Gherghe şi invitatele ei emoţiile trecerii prin locul naşterii lui Iisus Hristos din Bethleem, dar şi clipele intense petrecute în Grădina Ghetsimani, locul în care Iisus s-ar fi rugat înainte să fie răstignit. Telespectatorii nu trebuie să rateze nici filmarea incredibilă cu Monica Tatoiu care a fost reţinută la graniţa dintre Palestina şi Israel. Ce s-a întâmplat acolo şi cât timp a petrecut aceasta în fortăreaţă, telespectatorii Antenei 1 vor  vedea, în Joia Mare, la Acces Direct.

În Vinerea Mare, telespectatorii Antenei 1 le vor vedea pe cele patru doamne refăcând Drumul Crucii. Simona Gherghe, Carmen Tănase, Nicoleta Luciu și Monica Tatoiu au mers exact prin locurile prin care a păşit Iisus Hristos în  drumul spre Golgota, când şi-a purtat crucea în spate. Nici aici lacrimile şi emoţiile nu au lipsit. Ce s-a întâmplat în momentul  în care Simona şi invitatele sale au intrat în Mormântul Sfânt, telespectatorii Antenei 1 vor vedea doar în Vinerea Mare, la “Acces direct”.

Pentru seara de Înviere, echipa “Te cunosc de undeva!” a pregătit o ediție specială, cu momente emoționante și inedite. Copiii de la “Next Star” vin în platoul transforming-show-ului ca să interpreteze împreună cu jurații de la “Te cunosc de undeva!”, câteva dintre cele cele mai cunoscute cântece din musicalul “Sunetul muzicii”. De asemenea, copiii de la “Next Star” și Dan Negru le vor împărți apoi cadouri juraților și prezentatorilor. În aceeași ediție, Andreea Berecleanu, Mirela Boureanu Vaida, Răzvan Simion și Dani Oțil vin pentru prima oară la “Te cunosc de undeva!” ca să se transforme în cei patru componenți ai trupei ABBA.

După emisiunea “Te cunosc de undeva”, Antena 1 va transmite începând cu orele 23.50 Slujba de Înviere. Într-o ediție specială de Paște în direct, sâmbătă, 12 aprilie, de la 23.50,Observatorul Antenei 1 aduce Lumină în casele românilor de la Mănăstirea Radu Vodă.

În Sâmbăta Mare, Observatorul Antenei 1 este aproape de români și va transmite în direct Slujba de Înviere dintr-un loc încărcat de o istorie copleșitoare a tămăduirii. Pe 12 aprilie, de la 23.50, românii vor lua Lumină de la Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti, lăcaș vechi ctitorit de voievodul Alexandru al II-lea Mircea și ridicată la vremea aceea cu gândul de a fi Mitropolia Capitalei. Alături de preoţii şi călugării lăcaşului, dar şi de credincioşii care vor veni la Slujba de Înviere, telespectatorii Antenei 1 se vor putea ruga la racla Sfântului Nectarie, cel care vindecă suflete şi oameni. Chiar îainte de miezul nopţii, românii vor lua Lumină vindecătare, speranţă de mai bine și își vor curăţa sufletul.

Într-o transmisiune în direct fără precedent, echipa Observator va lua parte la una dintre cele mai pline de har procesiuni din România. De asemenea, reporterii Antenei 1 se vor afla şi la Catedrala Patriarhală, dar şi la cea de la Sibiu şi într-o biserică de pe Valea Prahovei. Iar în studioul Observator, va sosi cu binecuvântare alături de Anca Lungu monahul bucuriei, Teofil Bradea, preot, teolog şi scriitor.

Luni, 13 aprilie, de la 20:30, Vasile Muraru și Valentina Fătu au „Chef de râs” la Antena 1. În a doua zi de Paște, de la 20:30, Vasile Muraru și Valentina Fătu au „Chef de râs” la Antena 1. Veselia telespectatorilor va fi asigurată de scheciurile pregătite de cei doi renumiți actori, iar cheful de sărbătoare va fi întreținut cu muzică pentru toate gusturile. Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu, Corina și Dorian, Nico, Alina Eremia, DJ Sava, Misha, Connect-R, Randi, Uddi & Nadir și Clejanii vor interpreta de Paște, la Antena 1, cele mai îndrăgite melodii ale lor.