Ediția specială “Next Star” din Joia Mare, de la ora 20.30, la Antena 1, va spune poveștile emoționante ale unor copii minunați, într-un “spectacol al bunătății”, prezentat de Dan Negru.

O emisiune impresionantă, la care vor participa numeroase vedete, dar și concurenți din sezoanele anterioare ale talent-show-ului. “Nu ești bun de nimic, dacă ești bun doar pentru tine. Va fi un spectacol al bunătății”, spune prezentatorul Dan Negru.

Unul dintre copiii pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor cunoaște joi seara este Victor (12 ani), a cărui prezență printre noi este considerată de medicii din lumea întreagă o minune a lui Dumnezeu. Și asta pentru că acum aproape zece ani, când i s-a pus un diagnostic foarte grav – Victor suferă de o formă extrem de  rară de cancer -, nimeni nu i-a dat vreo șansă de supraviețuire. Incredibila sa poveste va fi spusă joi seara de mama lui, la “Next Star”, iar Alex Pîrvu, fost finalist “Next Star”, și Feli Donose, dar și drăgălașele mici cântărețe de la MiniStar vor interpreta câte o melodie pentru el. Ce surprize a pregătit pentru Victor echipa de la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în Joia Mare.

În cadrul aceleiași ediții, va fi spusă povestea Liviei (11 ani), o fetiță nevăzătoare care cântă la pian excepțional. Livia a învățat să cânte la acest instrument singură, la vârsta de cinci ani, “după ureche”, căci de primele partituri Braille a beneficiat abia acum câteva luni.  Livia este câștigătoare a numeroase premii și trofee la concursurile de gen și, pentru lecțiile de pian, ea face aproape zilnic naveta între Adjudeni, Tg.Frumos și Iași. Și tot joi, 28 aprilie, Andreea Daniela, o altă fetiță cu probleme grave de sănătate a cărei poveste va fi spusă aici, va fi sărbătorită chiar în platoul de la “Next Star”.

Ce au pregătit Dan Negru și echipa sa pentru cele două fetițe și ce alte povești de viață vor fi spuse aici, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în Joia Mare, de la ora 20.30, într-o ediție emoționantă “Next Star”.

fely - next stardan negru next star