Antena Stars difuzează o ediție specială a emisiunii „Dincolo de aparențe”, dedicată unui artist uriaș al scenei românești: Ștefan Bănică

Duminică, 24 mai, de la 13:00, telespectatorii Antena Stars vor putea urmări o ediție specială a emisiunii „Dincolo de aparențe”, dedicată unui artist uriaș al scenei românești: Ștefan Bănică.

„Faptul că se împlinesc 20 de ani de când a plecat dintre nou reprezintă încă un prilej de a-i cinsti memoria, de a-l aduce în atenția celor care l-au iubit, dar și a publicului mai tânăr”, a declarat fiul lui, Ștefan Bănică Jr.

Stela Popescu, Emilia Popescu și Ștefan Bănică Jr., invitații de duminică ai Florentinei Fântânaru, vor vorbi despre talentul extraordinar al actorului, unicitatea sa, dar, mai ales, despre sensibilitatea și fragilitatea lui.

„Sunt 20 de ani de când Ștefan Bănică joacă pentru îngeri, însă emoția pe care o degajă din toate filmările e autentică, e reală. E un simbol pentru teatrul românesc, eu îl iubesc de la 14 ani, de când l-am văzut în …Escu”, mărturisește Florentina Fântânaru, care își așteaptă telespectatorii la o ediție specială a emisiunii „Dincolo de aparențe”, difuzată de Antena Stars între 13:00 și 15:00.