Înainte să urce pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, pentru ediția de sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, ca să o imite pe Rihanna, Andreea Antonescu a avut parte de o… experiență neașteptată.

După ce mai bine de șapte ore fetele din echipa de machiaj special a emisiunii au încercat să-i descâlcească părul, s-au văzut nevoite să i-l taie la jumătate.

“Cu o seară în urmă, după ce am ajuns acasă de la fimări, mi-am spălat părul, ca de obicei. Însă după ce mi l-am șters, am constatat că tot părul meu se transformase în niște… câlți. De mulți ani port extensii pentru volum, însă niciodată nu mi s-a întâmplat așa ceva! Cinci fete de la machiaj și coafură s-au chinuit, a doua zi, la “Te cunosc de undeva!”, să salveze cât se poate din părul meu. Au tras de acei câlți care se formaseră la baza firului de păr cât de mult s-a putut, ca să nu rămân complet cheală. Apoi n-au avut altă variantă decât să-mi taie părul. Îl aveam până la mijloc, iar acum îl am doar până la umeri… Și uite cum am reușit eu să rămân fără păr, după ce am rămas fără unghii și fără gene”, povestește Andreea Antonescu.

Sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Andreea Antonescu se va transforma în Rihanna, pe care o va imita cu piesa “S&M”.

andreea antonescu machiaj