Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă

Prințesa Kate, Ducesă de Cambridge și soţie a prinţului William, a născut azi, o fetiţă, la maternitatea St. Mary din Londra. Este cel de-al doilea copil adus pe lume de Catherine Middleton, după prințul George în anul 2013.

Ducesa de Cambridge a născut sâmbătă, la ora locală 08.34 (ora 10:34, ora României), în aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a născut şi pe prinţul George.

Fetița a avut la naştere greutatea de 3,71 kilograme, potrivit unui anunţ publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

“Alteţa Sa regală şi copilul său se simt foarte bine”, a precizat Palatul Kensington.

Prinţul William a fost prezent la naşterea celui de-al doilea copil al său.

Fetița este  a patra în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl său, prinţul William, şi fratele său, prinţul George.

Și prinţul William, cât şi fratele său mai mic, prinţul Harry, s-au născut tot în maternitatea Lindo, o aripă privată a spitalul St. Mary din Londra.

Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013.

În vârstă de 32 de ani, prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles.