Drumul catre succes trece prin departamentul contabilitate

Un principiu economic sanatos l-am invatat de la bunicii si parintii mei care mi-au spus fara sa stea pe ganduri:
-Sa cheltuiesti mereu banii pe care ii ai!
Sigur ca sfatul lor nu se refera la interdictia de a cumpara anumite obiecte in rate, fiindca este posibil sa nu putem achita sume atat de mari integral sau la imprumuturile bancare, ci stric la evidenta clara a puterii de onorare a datoriilor pe care le facem.
Se vorbeste de o majorare a pensiilor sau salariilor? Este o veste buna, dar cea mai gresita miscare economica este sa cheltuiesti inainte banii promisi, adica sa iti faci iluzii financiare si sa nu ai rabdare ca banii aceia sa intre in cont in timp real.
Am vazut mult oameni prevazatori, fara a fi zgarciti, care taie de pe lista chetuielile inutile si bine fac. Am facut un experiment si am incercat sa pun inapoi in raft produsele de care nu aveam neaparata nevoie sau cele din care mai aveam jumatate acasa si am realizat in acest mod economii de cateva mii de lei.
Resusesc sa isi puna un ban bine persoanele care tin o evidenta clara a cheltuielilor si incasarilor si care reduc risipa, indiferent de forma sub care se manifesta.
Daca intr-o gospodarie individuala succesul financiar este legat de acest bilant clar de care vorbeam mai sus, in orice firma, institutie sau fabrica succesul economic depinde de calitate celor care lucreaza in departamentul contabilitate.
Firma Realcont.ro initiaza fiecare client in economii, plecand de la serviciile de contabilitate. Nu este un joc de cuvinte, ci un exemplu de maxima eficienta.
Specialistii firmei Realcont.ro ofera cele mai ieftine servicii de contabilitate la cele mai inalte standarde profesionale si morale.
Contabilitatea online inseamna reducerea urmatoarelor cheltuieli:
-salarizarea a cel putin 2 persoane care isi impart sarcinile: una se ocupa de bilant, alta de salarizare si de reprezentarea in relatia cu statul si institutiile sale, cum ar fi Casa de Asigurari de Sanatate si Registrul Comertului sau FISCUL. Pentru acesti salariati, angajatorii cheltuiesc enorm, fiindca platesc si asigurarile si concediile platite.
Anumite firme si institutii ofera si vouchere de vacanta si bonuri de masa.
-asigurarea unui birou in care contabiii sa aiba toate conditiile care se intretin cu mare cheltuiala. Este nevoie de caldura iarna, de lumina in zilele intunecoase, de apa curenta la baie, dezinfectanti si sapun lichid, plus computere si consumabile.
Toate acestea dispar simultan cu semnarea unui contract pentru asigurarea serviciilor contabile pe o perioada mai mare.
Este mult mai bine sa gasesti o echipa serioasa care sa lucreze de acasa si sa nu mai consume nimic de la tine. Sa zicem ca spatiile pentru birouri sunt inchiriate. Contabilitatea asigurata de Realcont.ro inseamna sa tai de pe lista chiria lunara a unei camere, cea in care ar trebui sa lucreze contabilii.
Contabilii de la firma prezentata de mine mai sus sunt evaluati cu nota 10 de catre toti beneficiarii de servicii deoarece:
1. Sunt capabili sa realizeze evidente contabile fara greseala. De 16 ani isi desfasoara activitatea pe piata serviciilor contabile din Romania, dar firmele care au colaborat cu acesti profesionisti au fost foarte multumite datorita bilantului si calculelor perfecte.
2. Colaborarea cu ei inseamna din start 0 amenzi la controalele realizate de catre institutiile statului.
3. Au asigurarea profesionala, cu toate ca nu gresesc. Nu ai cum sa ramai indiferent fata de spiritul lor prevazator, cand vine vorba de banii clientilor.
4. Pot oferi consultanta in afaceri de calitate, racordata la realitatile mediului antreprenorial. In cei 15 ani de activitate stiu exact ce afaceri sunt de succes si te sfatuiesc sa te dezvolti sa nu ajungi in pragul falimentului.
5. In cazul in care ai probleme in activitatea manageriala, tot ei ofera consultanta, dupa cum te ajuta si daca ai probleme cu justitia.
6. Contractul cu Realcont inseamna insa si accesul la gratuitatile prin care firma de contabilitate isi fidelizeaza clientii. Acestea sunt: reduceri la jumatate de pret pentru primele 3 luni, in cazul unui contract nou, 1 luna serviciide contabilitate gratuite pentru un contract semnat pe 1 an si pentru orice contract mai mare de 450 de euro fara TVA si 3 luni salarizare gratuita pentru un contract pe 2 ani.
In cazul in care nu iti mai permiti sa suporti cheltuielile departamentului de contabilitate, intra pe site-ul celor de la Realcont.ro, da un telefon sau completeaza formularul online pus la dispozitia vizitatorilor.
Sfatul este valabil si pentru managerii sau patronii care au ramas fara contabil din diferite motive si nu au timp de pierdut cu organizarea unui concurs pentru ocuparea posturilor.
Contabilii experimentati pot furniza o multime de servicii, in timp ce contabilii lipsiti de experienta gresesc, ezita, indeplinesc putine sarcini de lucru, legate de domeniul respectiv.
Sper ca ai inteles cat de eficienta este colaborarea cu o astfel de firma care iti ofera cei mai buni contabili ai momentului din tara, care te pot si consilia in afaceri.
Toti clientii fideli stiu ca prin firma Realcont.ro obtin cele mai bune servicii de contabilitate la jumatate de pret, iar la aceste economii se adauga cele provenite din faptul ca acesti specialisti lucreaza de acasa sau de la firma lor.
Fara servicii de contabilitate, o firma nu poate supravietui, iar fara contabili priceputi si onesti, ea poate ajunge rapid la faliment.
Din fericire pentru intreprinzatorii si angajatorii romani, in prezent evidentele contabile se pot externaliza si cheltuielile legate de evidentele contabile se pot injumatati.
Profita de aceasta oportunitate si vei sti cu exactitate banii de care dispui in orice moment!