Dupa colaborarea cu frumoasa artista, Bel, cantareata din Los Angeles, California, pentru primul ei single, “Work The Middle”, romanul Drei Ros revine cu un eventual hit al verii, “Girls Everywhere”.

Piesa a fost produsa de Drei Ros si DJ Fridaze, versurile sunt scrise de catre Andrei Rosca (Drei Ros) in colaborare cu Gerald Mitchell (Pack The Arcade), de mix/master s-a ocupat JD Feighner, iar videoclipul se afla sub regia lui Elias Talbot.

Ideea piesei “Girls Everywhere” mi-a venit intr-o seara cand, am avut un concert intr-un club in LA, in perioada in care promovam single-ul “Jazzy Bitch”. In timpul show-ului am observat ca printre cei prezenti la eveniment erau majoritatea fete, asa ca am inceput sa vorbesc cu “crowd-ul” si sa strig “I see Girls Everywhere”, “Big Girls, Skinny Girls, Black Girls”. Astfel m-am gandit ca trebuie sa fac o piesa despre fete, despre cele care sunt sufletul petrecerilor si a doua zi am si inregistrat piesa impreuna cu DJ Fridaze”, a spus Drei Ros.

Cantaretul a reusit prin multa munca si dedicare pasiunii lui pentru muzica sa-si faca propriul studio in LA, care se numeste Vineland Sounds, unde scrie si produce si pentru alti artisti. In viitorul apropiat, artistul pregateste multe proiecte noi cu diferiti artisti internationali cu care colaboreaza pentru partea de productie si songwriting asa ca, Stay Tuned!