Dragoș Băsescu, nepotul lui Traian Băsescu, săltat de DNA. A cerut un milion de euro șpagă

Dragoș Băsescu, nepotul lui Traian Băsescu, săltat de DNA. A cerut un milion de euro șpagă
loading...

Așa tată așa fiu. Dragoș Băsescu, fiul lui Mircea Băsescu, a fost adus miercuri dimineață, cu mandat la DNA București pentru a fi audiat într-un dosar penal în care este acuzat de trafic de influență. Nepotul lui Traian Băsescu este acuzat că a cerut unui afacerist un milion de euro pentru a face trafic de influență la DIICOT, unde acesta avea un dosar penal.

La fel ca și tatăl său care a cerut și primit mormanul de bani de la familia lui Sandu Anghel pentru a interveni în justiție și să-l scape de pușcărie, Dragoș Băsescu cerea bani, un milion de euro de la afaceristul Sandu Staicu pentru a-i închide dosarul de la DIICOT.

Dragoș Băsescu a fost adus miercuri dimineață, cu mandat, la audieri la sediul DNA București.

Nepotul lui Băsescu urmează să fie pus sub acuzare pentru trafic de influență în dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi. În același dosar este cercetat penal și avocatul Radu Pricop, unul dintre ginerii lui Traian Băsescu.

Cu alte cuvinte, nepotul lui Băsescu șantaja oamenii de afaceri, cerându-le bani sub promisiunea că le rezolvă dosarele din justiție.

Categorii: ȘTIRI

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro