Dragnea a venit la Palatul Parlamentului cu propriile valize. Iată ce conţin acestea!

Liviu Dragnea a venit luni, la şedinţa CEx PSD, cu două valize, ca replică la dezvăluirile făcute de Rise Project cu actele despre Tel Drum, aflate într-o valiză găsită de un ţăran din Teleorman.

„Am întârziat puţin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici.  A doua valiză, după cum probabil ştiţi eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA şi hai să vedem ce e aici. Ia uite, dosarul 01 achiziţia dosarului Raiffeisen. Retrocedări către forumul german a grupului etnic german. 03 promovarea procurorilor care i-au închis dosarelor. 04 declaraţii despre banii încasaţi din chirii. 05 închirierea căminului de bătrână de la forumul german. 06 presiuni asupra unui judecator de la Curtea. Şi mai avem nişte stickuri”, a declarat Liviu Dragnea în faţa jurnaliştilor.

Dragnea a declarat că întreg scandalul valizei cu date de la firma Tel Drum are menirea să acopere scandalul legat de revocarea lui Augustin Lazăr din funcţia de Procuror General al României.

„Habar nu am dacă e valiză, ce e în valiză. Nu vă interesează golăniile făcute de preşedinte cu unii procurori. (…) E o prostie, o disperare, probabil să acopere scandalul în jurul domnilor Lazăr, numai că acest scandal nu poate fi ocolit, îngropat. (…)Eu am mii de fotografii cu români. S-ar putea să apară mii de valise cu pozele mele„,a mai spus Dragnea.

În una din cele două valize aduse de Dragnea, liderul PSD a prezentat jurnaliştilor mai multe dosare cu documente, între care ordonanţa de clasare a unui dosar ce-l viza pe Klaus Iohannis, semnată de Cristian Lazăr, dar şi informări cu privire la cauzele penale clasate în care a fost implicat preşedintele.

dragnea valiza