Florentina Fântânaru are sâmbătă, 24 octombrie, o invitată specială: actrița Draga Olteanu Matei vorbește la „Dincolo de aparențe”, emisiune difuzată de la 13:00 de Antena Stars, despre prietenia sa extraordinară cu Amza Pellea, despre marele său viciu, fumatul, dar și despre căsnicia cu medicul Ion Matei.

„În preajma lui Amza se împăcau dușmanii”, declară admirativ Draga Olteanu Matei, referindu-se la firea foarte sociabilă și plină de viață a regretatului actor. „Ca doi frați am fost”, mai spune actrița. Deși a trecut prin multe greutăți – „război, foamete, ocupația rușilor și câte și mai câte”, Draga Olteanu Matei poartă în suflet momentele în care viața a fost blândă cu ea, iar ele au legătură, în mare parte, cu soțul ei. „Am fost o femeie fericită… foarte fericită, datorită înțelepciunii lui și a experienței noastre de viață”, declară invitata Florentinei Fântânaru.

Tot sâmbătă, actrița va povesti cum ajunsese, într-o vreme, să fumeze chiar cinci pachete de țigări pe zi. „Am început să fumez, pe ascuns, la 13 ani. Am fumat enorm până în 1976. Era punctul meu de sprijin în spațiu”, mărturisește ea. Cum s-a apucat de fumat, când a fumat prima dată alături de tatăl său, de ce crede că nu e deloc ușor să ai talent și ce materii ar introduce obligatoriu în orarul elevilor, sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.