Organizaţia PNR Belgia are de azi, un nou Birou Executiv ales prin vot secret desfăşurat printr-un sistem electronic, în cadrul Adunării Generale desfăşurate în localitatea belgiană Zottegem. Radu Sumanaru a fost ales Preşedinte al PNR Belgia pentru următorii patru ani de zile.

Membrii Organizaţiei PNR Belgia s-au reunit pe 1 mai în cadrul Adunării Generale Locale pentru a-şi alege noul Birou Executiv Local cât şi delegaţii la Adunarea Generală a PNR din 17 iunie de la Bucureşti.

Radu Sumanaru, Preşedinte interimar al PNR Belgia, singur candidat, a fost ales în funcţia de Preşedinte pentru un mandat de patru ani, cu 100% din voturile exprimate.

Pentru funcţia de vicepreşedinţi au candidat patru membri: Radu Andrei Gulei, Cristina Alina Diţă, Ginu Tănăsescu şi Dana Comşa. În urma votului secret, au fost aleşi în cele două funcţii de Vicepreşedinte ai PNR Belgia, Radu Andrei Gulei şi Cristina Alina Diţă Tomescu.

Florentina Cioban a fost aleasă în funcţia de Secretar General iar Vasile Grigor în funcţia de Trezorier.

PNR Beglia este prina Organizaţie locală care şi-a ales delegaţii la Adunarea Generală a Partidului Noua Românie din 17 iunie de la Bucureşti.

Pentru cele opt locuri de delegaţi au candidat 13 membri. În urma votului secret au fost aleşi următorii opt delegaţi: Radu Sumanaru, Radu Andrei Gulei, Leontina Tănăsescu, Alina Cristina Diţă, Gabriel Ştefan Diţă, Florentina Cioban, Vasile Grigor şi Diaconu Ionuţ Alexandru. În timp ce Daniela Comşa, Ana Maria Gulei, Ginu Flaviu Tănăsescu, Gabriela Donckele şi Varga Tiberiu Nicolae sunt supleanţi.

Noua conducere executivă a PNR Belgia îşi începe mandatul de azi 1 mai 2018 şi până la 1 mai 2022.

PNR Belgia este cea de-a 32-a Organizaţie Locală a PNR şi a cincea înfiinţată în Diaspora după cele din Marea Britanie, Spania, Italia şi Germania.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.