Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor

Doru Octavian Dumitru, una dintre cele mai importante figuri din comedia românească, revine pe scena iUmor, sâmbăta aceasta, de la ora 20:00.

Doru Octavian Dumitru, una dintre cele mai importante figuri din comedia românească, revine pe scena iUmor, în cadrul celei de-a doua ediții a celui mai nou sezon al show-ului de umor de la Antena 1, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00. Invitat special al ediţiei, artistul, considerat regele comediei, a pregătit un moment savuros, care a ridicat sala în picioare.

Pregătit, de fiecare dată, să smulgă hohote de râs din partea publicului, celebrul comediant care a pus bazele stand-up-ului românesc în anii ’90 nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar apariția sa l-a făcut pe Cheloo să declare: ,,Doru Octavian Dumitru a fost un umorist complet și rămâne unul dintre cei mai importanți comedianți din România, un adevărat Dumnezeu al umorului!”.

Întregul moment savuros susținut de către Doru Octavian Dumitru va putea fi vizionat sâmbătă, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY și garantează o seară de distracție de neuitat.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1