Aşa stăpân, aşa animal. Dorian Popa şi-a făcut celebru căţelul care acum îi aduce un morman de bani în fiecare an.

Dorian Popa şi-a scos prietenul patruped la produs bani. Artistul a anunțat că face cel puțin 100.000 de euro lunar din social-media iar căţelul său peoduce 200,000 emeuro pe an. O sumă de-a dreptul colosală.

„Cheluțu se apropie de suma de 200 de mii de euro încasări, dar care sunt întinse pe un an de zile pentru că are mai multe contracte. Pentru a putea răspunde 100% natural atunci când vine vorba de veniturile tale, trebuie să fii 100% în regulă cu legea”, a explicat Dorian Popa.

Vedeta Antena 1 vrea să își construiască și un cartier de locuințe care să poarte numele Hâtz Residence. Şi pentru că are nevoie de mulţi bani, Dorian a dezvăluit şi ce tarife practică pentru reclama în online.

„O postare InstaStory este 1.500 de euro, iar o postare feed, doar poză, mare atenție, este 2.500 de euro. Prețurile sunt fără TVA. Eu postez și pe 31 decembrie, postez și pe 1 ianuarie, postez și pe 25 decembrie. Dacă pui energia înaintea banului, banul va veni buluc. Dacă pui banul înaintea energiei, s-ar putea să nu fie bine. Îmi doresc să intru în forță și în imobiliare pentru că îmi place foarte mult chestia asta și vreau să fac un cartier care să se numească Hâtz Residence”, a anunţat Dorian Popa.