Dorian Popa se „împrietenește” cu un piton de patru metri, la “Next Star”

Dorian Popa se „împrietenește” cu un piton de patru metri, la “Next Star”
loading...

Dorian Popa susține proba curajului în Finala de popularitate a show-ului “Next Star” de joi, 8 decembrie, de la ora 20.30, când va accepta să fie țintă vie pe un panou de lemn în care se vor arunca mai multe cuțite, la momentul de circ pregătit de Loren, una dintre concurente.

Mamă, te iubesc! Doamne-ajută!”, spune el, după ce este legat la ochi, iar primul cuțit urmează să fie aruncat spre el. Cum va face Dorian față momentului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joia aceasta.

Tot atunci, curajosul jurat se va “împrieteni” cu un piton albinos de patru metri, pe care Loren îl va aduce pe scenă, în cadrul numărului său. După ce îl va mângâia, Dorian își va pune pitonul pe umeri, spre disperarea Alinei Eremia care, văzându-l că se îndreaptă spre ea, fuge de la masa juriului. “Să nu îndrăzniți să-l puneți pe mine, că ies din platou!”, amenință ea, în timp ce Dorian o urmărește cu șarpele pe umeri.

dorian-popa-piton-next-star

 

 

Categorii: LIFE

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro