Dorian Popa s-a plimbat în chiloţi pe străzile din Bucureşti. Iată motivul!

dorian popa in chiloti pe stradaDorian Popa s-a plimbat fără jenă, în chiloţi pirn Bucureşti. Artistul a făcut acest gest întruct a acceptat o provocare inedită!

Dorian Popa a fost fotografiat doar în chiloţi pe străzile din Bucureşti, pentru a sărbători 500.000 de abonați la canalul său de Youtube, unde postează aproape zilnic videoclipuri.

Pe piept, artistul și-a scris „Subscribe” („Abonați-vă” n.r.). Dorian a postat o imagine cu el dezbrăcată, realizată pe o stradă din Capitală, pentru a le arăta fanilor „dovada”.

Dorian Popa și-a etelat corpul lucrat și foarte bronzat, pe străzile din Bucureşti, iar trecătorii trăgeau cu ochiul la corpul de Adonis al artistului. Fanii vor avea parte și pe un vlog pe această temă, pe care-l va urca pe canalul său de Youtube abia duminică (22 aprilie).

„Aștept vlogul de duminică, îmi pun ceasul la 8!”, „Cel mai tare!”, „Youtube a anunțat că schimbă butonul de Subscribe cu poza asta”, „Bombă!”, „La tine e vară?”, „Doamne ferește!”, „John… ai grijă că răcești..! Iar eu nu voi mai avea grijă de tine…, au scris fanii lui Dorian Popa, pe pagina artistului de Instagram.

Însă, totul era perfect dacă artistul nu apărea cu cârje şi piciorul bandajat.  Dorian Popa și-a scrântit recent glezna în timpul unor filmări, iar artistul se deplasează acum cu ajutorul cârjelor.