Dorian Popa a fost poreclit de Pepe, colegul său de juriu,… Zâna Măseluță. Și asta pentru că Dorian le oferă cu generozitate copiilor care urcă pe scena “Next Star” steluțele verzi atât de necesare pentru promovarea lor în finala serii.

“E adevărat că, în mare parte, le ofer concurenților steluțe verzi, care semnifică note de la 8 la 10, dar le acord doar acelora care, din punctul meu de vedere, chiar merită să se afle pe scena de la “Next Star”, cele roșii fiindu-le destinate copilașilor care au nevoie de antrenamente mai intense pentru un concurs de o asemenea anvergură. Cu toate astea, rareori dau note de 9 și 10. De asemenea, cred că Zâna Măseluță mi se trage și de la zâmbetul care îmi arată toți dinții (râde)… Mă simt onorat că mi se zice astfel, pentru că nu poate fi decât un compliment. Cine m-a botezat astfel? Pepe”, spune Dorian.

Câte steluțe verzi și roșii va acorda Dorian Popa la următoarea ediție “Next Star”, telespectatorii vor vedea joi, 27 octombrie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.