Un zâmbet frumos a la Hollywood se ține cu suferință și cu o vizită la stomatolog. Întrucât ține foarte mult la propria imagine și vrea să aibă în continuare un zâmbet de milioane, Dorian Popa este nevoit să îi facă o vizită stomatologului pentru a-și schimba fațetele dentare.

Dorian Popa, pe care telespectatorii Antenei 1 il vor vedea in postura de jurat al show-ului „Plasa de Stele – Razbunarea vedetelor”, a carui premiera va fi vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, va ajunge, in curand, pe scaunul stomatologului.

„Imi voi schimba fatetele dentare pe care le am de un an si jumatate cu altele si mai frumoase, pe care le-am comandat deja si care vor fi livrate zilele acestea”, spune Dorian Popa.

De altfel, Dorian Popa este unul dintre artistii care tine foarte mult la felul cum arata. Pentru a se mentine in forma, el petrece zilnic cate o ora si jumatate in sala de sport, la body-building.

„Fac body-building de la varsta de 16 ani si imi place foarte mult. Uneori, in week-end, ajung si de doua ori pe zi la sala”, mai spune artistul.

Dorian Popa se va afla in postura de jurat al show-ului „Plasa de stele- Razbunarea vedeteleor”, alaturi de Lidia Buble si Catalin Bordea. In show-ul care revine cu cele mai tari farse și cu Dan Negru în postura de prezentator, pacalelile vor fi făcute doar de vedete, care vor intra în competiție pentru titlul de cel mai bun farsor și pentru trofeul “Negrul de Aur”. În acest sezon, vedetele le vor face farse nu doar altor vedete, ci și rudelor lor si unor oameni obișnuiți.

Cine sunt celebritatile care vor intra primele in jocul farselor, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, in prima editie a show-ului „Plasa de stele – Razbunarea vedetelor”.