Dorian Popa, agresat sexual, într-un club din Bucureşti. Iată ce a păţit artistul!

Dorian Popa a trecut prin momente neplăcute într-un club din Bucureşti. De-a lungul carierei, Dorian Popa, a trecut printr-o grămadă de întâmplări  cu fanele sale, ultimul episod de care a avut parte artistul pare să le fi întrecut pe toate.

După ce a susţinut un concert, într-un club din Capitală, Dorian Popa a fost pus într-o situţia delicată de o fană înfocată. Mai exact, după ce şi-a terminat prestaţia de pe scenă, artistul a mers între fanii săi pentru o sesiune de autografe şi poze. Imediat ce a coborât de pe scenă, ca să le facă susţinătorilor pe plac, o tânăra, uşor obsedată, l-a surprins cu un sărut.

La ultimul concert pe care l-am susţinut, în Bucureşti, am avut parte de o surpriză din partea unei domnişoare. După ce am terminat cântarea m-am dus să fac poze şi să dau autografe, moment în care o tânără a venit la mine şi mi-a dat o „ştampilă” de toată frumuşeţea, pur şi simplu m-a pupat pe buze. Am rămas uimit de gestul tinerei, a mărturisit Dorian Popa pentru spynews.ro

Dorian Popa încearcă să îşi protejeze iubita de situaţiile delicate în care este pus de anumite domnişoare. Din acest motiv artistul a decis să meargă singur la concertele pe care trebuie să le onoreze.

„Nu vreau ca ea (nr Claudia) să fie martora unor astfel de scene. În felul acesta evit orice discuţie sau ceartă. Ce se întâmplă între mine şi fane râmâne între noi”, ne-a mai spus, amuzat, Dorian Popa.