Dorian era să cadă în cap, pe scena de la “Next Star”

Dorian era să cadă în cap, pe scena de la “Next Star”
loading...

Peripeții la Next Star. Dorian era să cadă în cap, pe scena de la “Next Star”,   iar Pepe a vorbit în grecește cu o fetiță care nu știe românește.

Demonstrații de talent susținute cu emoție și curaj joi, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Una dintre cele îi aparține lui Alin, un puști nevăzător care practică escalada. Performanța sa de a se cățăra pe traseele destinate sportivilor profesioniști, ajutat doar de indicațiile antrenorului, îi va impresiona până la lacrimi pe Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa, cei patru jurați ai show-ului.

Tot joi, vine la “Next Star” Denisa, o fetiță de opt ani și jumătate, care face un spectaculos număr de acrobație cu eșarfele. Numărul ei îl sperie pe Dorian Popa, însă nu atât de tare cât să-l facă să renunțe la ideea de a “încerca” eșarfele atârnate de tavan. Și, în timp ce le verifică, este la pas să cadă în cap, în mijlocul scenei.

În aceeași ediție, vine Selini, o fetiță de zece ani, care cântă în limba greacă. Cum fetița nu vorbește decât în grecește, juraților li s-au cam împleticit limbile, încercând să găsească o cale de comunicare cu acest copil. O idee mai ușor pare să-i fi fost lui Pepe care, cu această ocazie, își va testa cunoștințele de limba greacă.

Cum s-a înțeles Pepe cu Selini și ce alte talente au copiii românilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 3 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star”.

Categorii: MASS MEDIA
Cuvinte cheie antena 1, Dorian Popa, next star, pepe

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<