Situaţie halucinantă în România. Procurorii au lăsat în libertate, doi tineri care au ucis şi violat o femeie în judeţul Galaţi. Abia acum şi-au adus aminte să ceară arest preventiv.

Cei doi tineri în vârstă de 18 şi 23 de ani, din judeţul Galaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, pentru că au violat şi ucis o femeie în urmă cu nouă luni.

Crima şi violoul s-au petrecut pe 14 iulie 2019 în localitatea Brăhăşeşti şi a intrat în atenţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, care au declanşat o anchetă pentru identificarea autorilor, scrie agerpres.ro.

„Din probele administrate la dosar, a reieşit faptul că, pe 14 iulie 2019, inculpaţii, aflaţi în apropierea unui bar din localitate, au profitat de starea de ebrietate a victimei, de 49 ani, au îmbrâncit-o într-o râpă din apropiere, unde au violat-o. Apoi, pentru a nu se afla despre săvârşirea faptei, au lovit-o cu capul de o bucată de lemn şi au aruncat-o în apa pârâului din localitate. Victima a fost găsită fără suflare, a doua zi, de o localnică, martoră în dosar. Instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor doi inculpaţi, care şi-au recunoscut faptele„, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.