Cu siguranţă vi-l amintiţi pe Dony, Cornel Constantin Donici, născut în 1981 în Braşov, artistul care merge pas în pas cu muzică din 2003, de când făcea parte din trupa Refflex, admirat şi iubit de adolescente. Împreună cu producătorul muzical Laurenţiu Duţă (3 Sud-Est), trupa s-a bucurat de succes atât în România cât şi peste hotare.

În 2008, odată cu lansarea single-ul “Sexy Thing”, Dony şi David Deejay cuceresc scenă de muzică dance-house din România, dar şi din Europa centrală, cu un nou stil muzical şi un nou album ce poartă denumirea Popcorn.

“Nasty Dream”, “So Bizzare” şi “Temptation” sunt câteva din piesele care au devenit senzaţii muzicale şi i-au adus recunoaşterea şi aprecierea fanilor.

Mai târziu, Dony a colaborat cu Andreea Bănică, Elena Gheorghe, Adena şi Alex Mica, fiecare piesă devenind un nou hit.

Acum a venit momentul unui nou single, “Motive”, piesă pentru care indragiitul Dony a colaborat cu Royal GNRL. Prin intermediul acestei melodii, cei doi vor să ne reamintească de ce iubim viaţă şi de ce să nu ne lăsăm bătuţi.

“Piesă este insiprata din întâmplările de zi cu zi, are un mesaj pozitiv care ne îndeamnă pe toţi să fim mai uniţi şi mai visători, mai încrezători în propriile forţe. Este un îndemn la sinceritate şi încredere în sine. Important este să zâmbim şi să mergem mai departe, indiferent de ce ne rezervă viaţă. Chiar dacă uneori nu este totul roz, speranţa ne face să mergem înainte alături de prietenii adevăraţi şi de persoanele iubite!”, spune Dony.

Royal General a crescut pe ritm de hip-hop şi excela în freestyle pe când alţii recitau doar poezii. Acesta este un antreprenor şi un susţinător al culturii Hip Hop din România, aflându-se în spatele unor proiecte importante precum UZR.RO, Ultimatum Pentru Artă, Unic Production şi alte evenimente urbane importante.

De-a lungul timpului, a colaborat cu nume importante din Hip Hop precum Doc, Shayan şi Hoodie, printre alţii.

“Mi-a plăcut ideea piesei încă de la primul play al instrumentalului. Diferenţa între acesta şi alte 999 de beaturi pe care le-am ascultat a fost faptul că transmite. Am încercat să transmit cât mai multă emoţie şi sentimente. Trăim în nişte timpuri în care acest factor devine tot mai rar, iar noi, precum şi cei din jurul nostru, avem nevoie să ne hrănim cu asta“, a declarat Royal.

Vocea suavă a lui Dony îmbinată cu accentual de hip hop adus de Royal General, alături de mesajul deosebit al piesei te fac să o pui pe repeat încă de la prima audiţie.