Dodon sfidează din nou România: Vrea să scoată istoria românilor din manuale

Dodon sfidează din nou România: Vrea să scoată istoria românilor din manuale
loading...

Igor Dodon vrea cu orice preț să modifice istoria și să șteargă orice legătură cu România. Noul Președinte al Republicii Moldova vrea să elimine din curricula școlară Istoria Românilor.

Igor Dodon vrea ca Istoria Românilor să fie înlocuită cu Istoria Moldovenilor. În acest sens, Președintele a trimis o scrisoare primului ministru al Republicii Moldova prin care îi cere să introducă în curricula școlară ”Istoria Moldovei”.

Aflat în plină campanie electorală pentru alegerea noului Parlament de la Chișinău, Dodon face în continuare jocul Rusiei, agitând și mai mult spiritele anti-românești.

Nemulţumit deoarece elevii  învață  în școlile din Republica Moldova “Istoria Românilor”, Igor Dodon, a transmis o scrisoare premierului Pavel Filip, cerând Guvernului introducerea în curricula școlară, “Istoria Moldovei”, începând cu noul an de învățământ.

Iată scrisoare aderesată premierului Moldovei:

scrisoare dodon

 

Categories: EXTERNE

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro