Începând de săptămână viitoare, serialul va  fi difuzat cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.  Tot din 30 august, producția „Nehir” va putea fi vizionată în fiecare luni, de la ora 22:30.

În episodul din aceasta seară al serialului, îl regăsim pe tânărul doctor Ali Vefa într-o continuă evoluție, în pofida tulburării cu care a fost diagnosticat, „sindromul savantului”.

Uimitoarele soluții medicale pe care le propune rezidentul chirurg Ali Vefa, pentru a salva mai mulți pacienți din situațiile critice în care se afla, îi fascinează, rând pe rând, pe colegii săi de branșă.

Chiar și doctorul Ferman, aprobă unele dintre metodele pe care numai medicul rezident Ali le oferă pentru vindecarea bolnavilor.

O operație extrem de dificilă îl pe Dr. Ferman să ia o decizie foarte riscantă, din punct de vedere profesional. Și de aceasta dată, Ali vă fi nevoit să se impună în fata colegilor săi.

Începând de luni, 30 august, serialul fenomen „Doctorul minune” va putea fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.